RESTORE YOUR BODY® Level 1

Program ima za cilj unapređenje zdravlja sa akcentom na zaštitu kičmenog stuba i tela u celosti te   postepenu adaptaciju zglobova I mišića na veća fizička, dnevna I radna opterećenja.

NAMENA: Osobama sa završenim programom Backs Rehab i zdravoj populaciji koja teži ka boljem zdravlju i kvalitetnijem kretanju.

RESTORE YOUR MOTION® - Level 2

  • Korigovanje postojećih pogrešno usvojenih-nesvrsishodnih formi kretanja tela,
  • Unapređenje aktivnosti tela u okviru sopstvenih funkcionalnih mogućnosti i zahteva svakodnevnih zadataka.
  • Težnja je uspostavljanje/održavanje bezbolnog kretanja tela u svakodnevnom životu. Ovaj posebno dizajniran program se dozira prema mogućnostima zdravstenog stanja i trenutnih funkcionalnih sposobnosti pacijenta.

NAMENA: Osobama sa završenim programom Backs Rehab  i zdravoj populaciji koja teži boljem zdravlju i kvalitetnijem kretanju.

KONTAKT

Kontaktirajte nas, informišite se o mogućnostima i terminima.

PREGLED

 Pre izbora treninga za Vas, pažljivo ćemo Vas pregledati i odrediti nivo vežbanja koji će Vama donete najbolje rezultate.

TRENING

Na raspolaganju imate više pažljivo isplaniranih treninga s različitim vremenskim trajanjem, koje vam preporučujemo zavisno o vašim ciljevima i mogućnostima. 

Šta dobijate?

Sigurne rezultate
– Veliki broj treninga optimalno napravljenih za vaše potrebe
– Više nivoa treninga u zavisnosti od vešeg napretka
– Personalizovani plan vežbanja doziran prema Vašim trenutnim sposobnostima
– Redovnu komunikaciju, podršku i praćenje rezultata

Svi rekviziti potrebni za treniranje su obezbeđeni - vaše je samo da dođete!

Misija

Naš rad je posvećen tome, da ustanovimo  i rešimo Vaš trenutni zdravstveni problem i uzrok Vašeg bolnog stanja, te da Vam unapredimo zdravlje I kvalitet života, koristeći dugogodišnje kliničko iskustvo i znanje, stečeno u radu sa patološkim stanjima mišićno-skeletnog sistema i kroz naučno – istraživački rad.

U postizanju tog cilja koristimo sveobuhvatnu, neinvazivnu funkcionalnu dijagnostiku radi utvrđivanja glavnih uzroka tegoba i na osnovu detaljne analize dobijenih rezultata dizajniramo programsko rešenje  koje predstavlja rešenje za Vas.

0
Zadovoljnih klijenata
0
Održanih seminara
0
Osmišlejnih programa
0
Različitih testiranja

Na raspolaganju imate više pažljivo isplaniranih treninga s različitim vremenskim trajanjem, koje vam preporučujemo zavisno o vašim ciljevima i mogućnostima. Pre izbora treninga za Vas, pažljivo ćemo Vas pregledati i odrediti nivo vežbanja koji će Vama doneti najbolje rezultate.

logo

Posvećeni samo Vama i vašim rezultatima!