logo

BACKS Rehab®

BACKS Rehab® obuhvata testiranje i definisanje uzroka/mehanizma lumbalnog, torakalnog ili cervikalnog sindroma i strategiju oporavka kroz specifično-individualan dizajniran trening formiran na osnovu neuromehaničkih testova. Cilj programa je da se omogući pravilan oporavak kičme (tj., povređenih segmenata) kroz bezbolno kretanje tela uz sagledavanje realnih mogućnosti u datom trenutku kroz tri faze:

Eliminacija uzroka tegobe /bola/ (ili minimalizacija upalnog procesa);

  1. uspostavljanje osnovne motorne kontrole pokreta bez provokacije bola (korigovanje disfunkcionalnih motornih faktora);
  2. unapredjenje osnovne šeme svakodnevnog bezbolnog i optimalnog kretanja tela.

NAMENA: Osobama sa tegobama u donjem delu leđa,  cervikalni ili torakalni sindrom, kod akutne i hronične ishialgije (radikuloatije, diskopatije), spondilolize, spondilolisteze, spinalne stenoze kao i klijentima pre ili nakon operatinog zahvata na kičmenom stubu.

KONTAKT

Kontaktirajte nas, informišite se o mogućnostima i terminima.

PREGLED

 Pre izbora treninga za Vas, pažljivo ćemo Vas pregledati i odrediti nivo vežbanja koji će Vama donete najbolje rezultate.

TRENING

Na raspolaganju imate više pažljivo isplaniranih treninga s različitim vremenskim trajanjem, koje vam preporučujemo zavisno o vašim ciljevima i mogućnostima. 

Šta dobijate?

Sigurne rezultate
– Veliki broj treninga optimalno napravljenih za vaše potrebe
– Više nivoa treninga u zavisnosti od vešeg napretka
– Personalizovani plan vežbanja doziran prema Vašim trenutnim sposobnostima
– Redovnu komunikaciju, podršku i praćenje rezultata

Svi rekviziti potrebni za treniranje su obezbeđeni - vaše je samo da dođete!

Misija

Naš rad je posvećen tome, da ustanovimo  i rešimo Vaš trenutni zdravstveni problem i uzrok Vašeg bolnog stanja, te da Vam unapredimo zdravlje I kvalitet života, koristeći dugogodišnje kliničko iskustvo i znanje, stečeno u radu sa patološkim stanjima mišićno-skeletnog sistema i kroz naučno – istraživački rad.

U postizanju tog cilja koristimo sveobuhvatnu, neinvazivnu funkcionalnu dijagnostiku radi utvrđivanja glavnih uzroka tegoba i na osnovu detaljne analize dobijenih rezultata dizajniramo programsko rešenje  koje predstavlja rešenje za Vas.

0
Zadovoljnih klijenata
0
Održanih seminara
0
Osmišlejnih programa
0
Različitih testiranja

Na raspolaganju imate više pažljivo isplaniranih treninga s različitim vremenskim trajanjem, koje vam preporučujemo zavisno o vašim ciljevima i mogućnostima. Pre izbora treninga za Vas, pažljivo ćemo Vas pregledati i odrediti nivo vežbanja koji će Vama doneti najbolje rezultate.

logo

Posvećeni samo Vama i vašim rezultatima!