ERGOBACKS® - Ergo Corporate Backs®

Dugotrajno statičko sedenje nije bezopasno. Ovakav prolaps diska je zapostavljen proces i nebriga na znakove upozorenja.

Ergo Corporate Backs® – Ovaj programski sadržaj je usmeren:

  1. Prvo, na prilagođavanje radnog prostora prema Vašoj trenutnoj tegobi. Posebno prema Vašoj telesnoj visini, vidnim sposobnostima, osnosu dužine ruku I nogu kao i ostalim antropometrijskim karakteristikama, trenutnom zdravstvenom statusu i sedećim/kretnim zahtevima kod svakog pojedinca u cilju eliminacije/smanjenja štetnih položaja i faktora koji pojačavaju tegobe i prolongiraju bolno stanje.
  2. Drugi deo se odnosi na uklanjanju svih činioca radnog mesta koji ubrzavaju zamorljivost muskulature tela tokom radnog procesa.

Šta sačinjava ovaj program i proces?

  1. Ergo Testiranje i dijagnostika stanja klijenta. To podrazumeva da se utvrdi zdravstveno stanje klijenta i kako se telo ponaša tokom radnih aktivnosti (kretne aktivnosti, dužina stajanja, sedenja itd) te da se utvrde svi faktori koji štetno utiču na zdravlje Vaše kičme i posture u random prostoru.
  2. Analiza radnog mesta – anatomsko-mehanički zahtevi radnog mesta, obaveze i trenutna ergonomska kompozicija radnog dela.
  3. Klijent se obučava kako da vežba na radnom mestu, optimalno koristi radni prostor i koje preventivne/zaštitne mere treba da preduzme u cilju eliminacija štetnih kretnji/položaja.
  1. Posebno se stavlja akcenat na dinamičko sedenje, pravilno pozicioniranje kompjutera pomoćnih telefona, radnog materijala.

KONTAKT

Kontaktirajte nas, informišite se o mogućnostima i terminima.

PREGLED

 Pre izbora treninga za Vas, pažljivo ćemo Vas pregledati i odrediti nivo vežbanja koji će Vama donete najbolje rezultate.

TRENING

Na raspolaganju imate više pažljivo isplaniranih treninga s različitim vremenskim trajanjem, koje vam preporučujemo zavisno o vašim ciljevima i mogućnostima. 

Šta dobijate?

Sigurne rezultate
– Veliki broj treninga optimalno napravljenih za vaše potrebe
– Više nivoa treninga u zavisnosti od vešeg napretka
– Personalizovani plan vežbanja doziran prema Vašim trenutnim sposobnostima
– Redovnu komunikaciju, podršku i praćenje rezultata

Svi rekviziti potrebni za treniranje su obezbeđeni - vaše je samo da dođete!

Misija

Naš rad je posvećen tome, da ustanovimo  i rešimo Vaš trenutni zdravstveni problem i uzrok Vašeg bolnog stanja, te da Vam unapredimo zdravlje I kvalitet života, koristeći dugogodišnje kliničko iskustvo i znanje, stečeno u radu sa patološkim stanjima mišićno-skeletnog sistema i kroz naučno – istraživački rad.

U postizanju tog cilja koristimo sveobuhvatnu, neinvazivnu funkcionalnu dijagnostiku radi utvrđivanja glavnih uzroka tegoba i na osnovu detaljne analize dobijenih rezultata dizajniramo programsko rešenje  koje predstavlja rešenje za Vas.

0
Zadovoljnih klijenata
0
Održanih seminara
0
Osmišlejnih programa
0
Različitih testiranja

Na raspolaganju imate više pažljivo isplaniranih treninga s različitim vremenskim trajanjem, koje vam preporučujemo zavisno o vašim ciljevima i mogućnostima. Pre izbora treninga za Vas, pažljivo ćemo Vas pregledati i odrediti nivo vežbanja koji će Vama doneti najbolje rezultate.

logo

Posvećeni samo Vama i vašim rezultatima!